Jysk-Arena.dk, hvad er det?

I takt med at der kommer flere og flere multihaller eller de såkaldt arenaer rundt omkring i hele Jylland, har det længe været et udtalt ønske fra brugerne – fra de utallige sportsforeninger og ikke mindst fra det store sportsinteresserede publikum, at man online til hver en tid, kan følge med i, hvad der sker i de enkelte sportshaller og arenaer.

For at imødekomme den store interesse, har vi her oprettet et helt unikt site, der samler trådene - Jysk-Arena.dk er en realitet til gavn og glæde for hele Danmark.

Jysk-Arena.dk samler nyhederne og gemmer alle de vigtige oplysninger historisk, så man altid kan se tilbage og finde netop det, man leder efter. Jysk-Arena.dk er det helt centrale nyhedsarkiv og store opslagsværk omkring alt, hvad der rører sig i de mange forskellige, sportshaller, multihaller og større arenaer fra hele Jylland. Vi opsamler de mange informationer og nyheder løbende fra de forskellige nyhedsportaler og fra hallernes- og arenaernes egne hjemmesider. Kildebetegnelsen vil altid være angivet på Jysk-Arena.dk i forbindelse med en nyhed, en artikel, et billedgalleri eller lignende.


Medie information Jysk-Arena.dk

Banner-Annoncering

Markedsfør jeres kommende event, koncert og sportsarrangement på Jysk-Arena.dk. Vi tilbyder spændende serviceydelser bl.a. er der flere muligheder for at købe attraktive annoncepakker og bannerreklamer i forskellige størrelser og placeringer f.eks.:

Bannerpriser og eksempler

Eksempel 1 (Top Banner)
Bannerstørrelse 705px x 180px
Pr. visning kun kr. 0,10 eller
Pr. måned kr. 5.500,-

Eksempel 3 (Footer Banner)
Bannerstørrelse 980px x 100px
Pr. visning kun kr. 0,14 eller
Pr. måned kr. 6.750,-

Eksempel 2 (Sidebar Banner)
Bannerstørrelse 215px x 215px
Pr. visning kun kr. 0,06 eller
Pr. måned kr. 3.250,-

Eksempel 4 (News Banner)
Bannerstørrelse 705px x 50px
Pr. visning kun kr. 0,18 eller
Pr. måned kr. 10.500,-

Jysk-Arena-Specialkampagne

Køb visning på hele sidens baggrund!
Jysk-Arena.dk sidens baggrund koster kr. 3.950,- for en dag og kr. 11.950,- for en uge.

Yderligere information

Kontakt online-annoncechef Kasper Andersen for mere information, og rådgivning om, hvordan du bedst får opfyldt netop dine markedsføringsmæssige behov.

Kontakt Jysk-Arena.dk

Online-annoncechef
Kasper Andersen
Mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Krav til materiale

Vi modtager kun HTML-5 og PNG materiale/banner. Hvis Jysk-Arena.dk skal stå for bannerproduktion tillægges prisen kr. 800,- for en simpel banner

Vi forbeholder os retten til, at afvise materiale, som ikke lever op til vore tekniske krav, virker stødende eller som efter vores vurdering kan skade websitets formål, fremtoning eller omdømme. Alle priser er opgivet ekskl. moms og er gyldige indtil 31/12 2012.