Velkommen til Jysk Arena

Jysk-Arena.dk er den nye portal, hvor du kan finde aktuelle oplysninger og masser af information omkring, hvad der foregår rundt omkring i de jyske sportshaller, multihaller og i landsdelens store arenaer.

Jysk-Arena.dk er et mekka for alle sport, koncert, events interesserede og de utallige brugere af halfacilliteterne. Et centralt og opdateret site for alle, der gerne vil følge med i, hvad der sker overalt i de jyske sportskredse.

På Jysk-Arena.dk kan du se, hvad der foregår lige her og nu og da de mange oplysninger løbende bliver gemt og kategoriseret, er Jysk-Arena.dk også et gedigent opslagsværk, hvor du kan søge oplysninger af ældre dato.

Oplev nostalgi i bedste forstand når Dodo & The Dodos gæster Arena Midt

on .

Dodo & The Dodos koncert

Lørdag d. 8 marts 2014 kl 20:00 gæster et stykke danmarkshistorie Arena Midt og det selvfølgelig Dodo & The Dodos

Det sker Lørdag d. 8 marts 2014 kl 20:00 og der er mulighed for at tilkøbe sig en lækker Tapas Buffet inden koncerten. Dodo & The Dodos kommer med alle de gamle sange og mange gode historier fra de gode gamle dage som vi alle husker - “Det bliver hammer på, tør vi godt at love” udtaler Arena Midts centerchef Søren Andersen. Efter koncerten er der “international” vinbar, og Vin Specialisten disker op med et stort udvalg af forskellige lækre vine.

Tribunebilletter koster kr. 245,- og vil man have gulvpladser koster det kr. 30,- ekstra.
Tapas serveres fra kl. 18:00 og koster kun kr. 150,-

Læs mere om Dodo & The Dodos og bestil din billet her...

Silkeborg Messen 2013 i JYSK arena er klar med 90 udstillere

on .

IP-Anlæg Anlægsgartner Herning

En dejlig efterårs weekend den 26. og 27. oktober 2013 slår Silkeborg Messen dørene op for årets tema - Nyt til bolig og familie.

For 19. gang er Silkeborg Hallerne (JYSK arena) vært for Silkeborg Messen. Et af de helt store temaer på årets messe er energirenovering, solenergi og solvarme. Så trænger boligen til et energitjek er årets messe helt klart et besøg værd.

En af messens spændende udstillere hedder IP-Anlæg Anlægsgartner Herning og er fra Ikast. De er specialister indenfor haveanlæg og brolægning. Mangler man inspiration til den smukke og praktiske have vil det være en oplagt mulighed for at få en snak med de dygtige folk bag IP-Anlæg på årets Silkeborg Messe.

Læs mere om JYSK arena Silkeborg

Årets fedeste julefrokost 2013 afholdes i Kjellerup nær Silkeborg

on .

Julefrokost i Silkeborg og Kjellerup 2013

Er du fra Silkeborg Omegn og skal finde den fedeste julefrokost i 2013, så lover Arena Midt i Kjellerup, vanvittig underholdning, den helt store traditionelle julebuffet, lækker dansemusik og mange andre sjove indslag der gør julefrokosten uforglemmelig.

Der kommer en ny temabar med afterskiing, så der er linet op med jægermeister, skistøvler og lange underbukser. Spar mange penge på taxa, Arena Midt betaler nemlig 50% af taxaregningen hjem fra julefrokosten, så der er ingen undskyldning for ikke at tage til årets julefrokost 2013 i Kjellerup.

Prisen er kr. 437,50 inkl. moms og både private og virksomheder kan deltage i årets fedeste julefrokosten. Købe evt. drinkskort forud og spar penge, et drinkskort har en værdi på kr. 25,- og kan købes for kr. 20,-, men kun hvis man køber dem før julefrokosten starter.

Malene’s Pølsevogn med nok Danmarks bedste pølser kigger forbi til en omgang julefrokost natmad, så alle mænd og kvinder kan få sig en hot-dog eller sprød krydderfrankfurter.

Læs mere og bestil din billet her...

Julefrokost i JYSK arena 2013

on .

Jysk Arena Julefrokost

Det er partytime i JYSK arena Silkeborg. Silkeborg-Voel KFUM præsenterer Stand-Up show med Uffe Holm, Live musik og lækker julemad. Det sker fredag d. 22. november kl. 18:00 i JYSK arena Silkeborg.

Prisen er kr. 495,- og det inkl. velkomstdrink, forret, julebuffet, Live musik og Stand-Up show med Uffe Holm.

Læs mere her...