Silkeborg Messen 2013 i JYSK arena er klar med 90 udstillere

on .

IP-Anlæg Anlægsgartner Herning

En dejlig efterårs weekend den 26. og 27. oktober 2013 slår Silkeborg Messen dørene op for årets tema - Nyt til bolig og familie.

For 19. gang er Silkeborg Hallerne (JYSK arena) vært for Silkeborg Messen. Et af de helt store temaer på årets messe er energirenovering, solenergi og solvarme. Så trænger boligen til et energitjek er årets messe helt klart et besøg værd.

En af messens spændende udstillere hedder IP-Anlæg Anlægsgartner Herning og er fra Ikast. De er specialister indenfor haveanlæg og brolægning. Mangler man inspiration til den smukke og praktiske have vil det være en oplagt mulighed for at få en snak med de dygtige folk bag IP-Anlæg på årets Silkeborg Messe.

Læs mere om JYSK arena Silkeborg

Aktiviteter for børn i efterårsferien 2013

on .

Underholdning og aktiviteter i Silkeborg og Kjellerup 2013

Leder du efter underholdning og aktiviteter for hele familien og specielt børnene i efterårsferien, så er der rigtig mange god muligheder for små penge, i Silkeborg omegn.

En af dem foregår i Kjellerup og det er let at køre til, fra Silkeborg, Viborg og Bjerringbro omegn. Hop & Rul fylder begge haller i Arena Midt med kæmpe hoppeborge, rodeotyr, Mega Slide Bane, klatretårne og meget, meget mere. Priserne her er kr. 50,- pr. barn og voksne har gratis adgang, så der er mulighed for en billig og god dag fyldt med aktiviteter i efterårsferien.

Terrasse Cafféen holder åbent og der vil være mulighed for at købe mad og drikke. Da det ikke er velset at medbringe mad og drikke selv.

Læs mere om aktiviteter i efterårsferien her...

Årets fedeste julefrokost 2013 afholdes i Kjellerup nær Silkeborg

on .

Julefrokost i Silkeborg og Kjellerup 2013

Er du fra Silkeborg Omegn og skal finde den fedeste julefrokost i 2013, så lover Arena Midt i Kjellerup, vanvittig underholdning, den helt store traditionelle julebuffet, lækker dansemusik og mange andre sjove indslag der gør julefrokosten uforglemmelig.

Der kommer en ny temabar med afterskiing, så der er linet op med jægermeister, skistøvler og lange underbukser. Spar mange penge på taxa, Arena Midt betaler nemlig 50% af taxaregningen hjem fra julefrokosten, så der er ingen undskyldning for ikke at tage til årets julefrokost 2013 i Kjellerup.

Prisen er kr. 437,50 inkl. moms og både private og virksomheder kan deltage i årets fedeste julefrokosten. Købe evt. drinkskort forud og spar penge, et drinkskort har en værdi på kr. 25,- og kan købes for kr. 20,-, men kun hvis man køber dem før julefrokosten starter.

Malene’s Pølsevogn med nok Danmarks bedste pølser kigger forbi til en omgang julefrokost natmad, så alle mænd og kvinder kan få sig en hot-dog eller sprød krydderfrankfurter.

Læs mere og bestil din billet her...

Julefrokost i JYSK arena 2013

on .

Jysk Arena Julefrokost

Det er partytime i JYSK arena Silkeborg. Silkeborg-Voel KFUM præsenterer Stand-Up show med Uffe Holm, Live musik og lækker julemad. Det sker fredag d. 22. november kl. 18:00 i JYSK arena Silkeborg.

Prisen er kr. 495,- og det inkl. velkomstdrink, forret, julebuffet, Live musik og Stand-Up show med Uffe Holm.

Læs mere her...

Hop om bord på Fregatten Jylland Musical

on .

Fregatten Jylland Musical med Stig Rossen

I den nye historiske musical Fregatten Jylland, vil Stig Rossen, Ole Thestrup og 30 andre dygtige skuespillere forfører publikum ind i en eventyrlig og forglemt verden.

Musicalen om Fregatten Jylland kan opleves flere steder rundt i landet (Musikhuset Aarhus, Arena Midt i Kjellerup, Roskilde Teater, Værket i Randers og mange flere). Se den fulde liste her...

Læs mere om Musicalen her...

eller...

Billetter til Fregatten Jylland Musical kan købes her...

Jysk Havefestival i Arena Midt

on .

Jysk Havefestival 2013

Den 11.-12. Maj 2013 i Arena Midt, samler Jysk Havefestival det bedste indenfor udelivet og haven, alt lige fra havetraktor, planter, krydderurter, grill, specialøl og meget, meget mere...

Du kan også vinde en ægte ko, i KO-konkurrencen på din billet. Det koster kr. 50,- og det er med garanti alle pengene værd og en god ide hvis du vil gøre morsdag til noget helt særligt.

Læs mere om Jysk Havefestival...

eller...

Køb billetter til Jysk Havefestival her...