Las Vegas kommer til Jylland

on .

Las Vegas Night i Arena Midt, Kjellerup og Silkeborg

Den 26. januar 2013 hamrer LAS VEGAS ind over det midt- og østjyske. det kommer til at forgå i Arena Midt Kjellerup nær Silkeborg. Det bliver en vild aften med lækker mad, Casino og Frank Sinatra.

Den helt rigtige Las Vegas Stemning er i vente. Lækker Show-menu, en af Danmarks Bedste ”Crooner” med sit Frank Sinatra show, sammen med det 16 mands stor Big Band der sørger for en musikalsk oplevelse ud over det sædvanelige.

Læs mere om Las Vegas Night i Arena Midt...

Lis Sørensen koncert i Arena Midt

on .

Lis Sørensen i Arena Midt 2013

Den 23. februar 2013 kommer Lis Sørensen til Arena Midt i Kjellerup nær Silkeborg. En fantastisk koncert er i vente og der forventes fuldthus. Udover koncerten er der også mulighed for en lækker tapas-menu inden showet.

Få sangere byder på en så overbevisende og varm tilstedeværelse på scenen som Lis Sørensen, sammen med sit roste orkester i ryggen, er der lagt op til en forrygende aften i selskab med nye sange og sprællevende klassikere.

Læs mere om Lis Sørensen kommer til Arena Midt...

eller...

Køb billetter til Lis Sørensen her...

Store navne til Julebal 2012 i Jysk Arena

on .

Lørdag den 29. december åbner Radio 1 og Jysk Arena dørene op for årets Julebal.

"Der er lagt op til en endnu større fest end sidste år" -udtaler Thomas Tonsberg Schlie, der er program- og musikchef på Radio 1. Dette års Radio 1 Julebal har pt. nogle af landets største navne, som Shaka Loveless, Niklas, Svenstrup & Vendelboe, Djämes Braun og mange flere. I år får julebalet også besøg af Donkeyboy fra Norge, der er kendt med nummeret City Boy.

Læs mere om Store navne til Julebal 2012 i Jysk Arena

Jysk Arena åbnede med et brag!

on .

BSV tog imod KIF Kolding København, da Jysk Arena langt om længe blev indviet. Og indvielsen i den nye "Ørnerede" endte ud i en sand øretæver til udeholdet.

Efter en stor sejr på 28-12 over KIF Kolding København var den postivie stemming efter kampen ikke til, at skjule fra BSV-træneren Carsten Albrektsen: "Jeg havde ikke i min vildeste fantasi forestillet mig, at vi kunne vinde med 10 mål, så jeg er meget tilfreds" -udtalte BSV-træneren til mja.dk. Tilstede var der hele 2500 tilskuer, som var med til at skabe kulissen helt fantastisk.

Læs mere om Jysk Arena åbnede med et brag!

Skraldemanden Shane er tilbage i julen

on .

Shanes Juleverden

Den 2. december kommer den fantastiske "skraldemand" og historiefortæller til Arena Nord i Frederikshavn.

Shane kan lave alle gamle ting og "skrald" om til legetøj og fantastiske eventyrfortællinger. Og Julen laver han Shanes Juleverden for alle børn i Frederikshavn. Der er ingen tvivl om der er dømt julehygge når Shane slår dørende op.

Læs mere om Shanes Juleverden

Bonderøven er Det enkle liv

on .

Bonderøven er Det enkle liv

Den 28. november gæster Frank Erichsen "Bønderøven" Arena Assens og fortæller om hvorfor selvforsygning gør ham glad.

Frank er kendt fro sit DR program Bønderøven - som nu køre på 5. sæson og der er mere end 1 million seer hver gang han går på skærmen. Bønderøven er en moderne udgave af Søren Ryge og med del mere tempo på.

Læs mere om Det enkle liv

Succes med Cykel Sport Messen

on .

Den 27. og 28. oktober afholder Arena Midt endnu engang CykelSportMessen.

Mød op til en fantastisk messe som er for alle cykelentusiaster, motionister og nysgerrige cyklister. Du får også mulighed for at møde en flok kendte sportsfolk. Det koster kr. 50,- at komme ind og der er åbent fra kl. 10-17.

Læs mere om CykelSportMessen

Smokie Aarhus!

on .

En klasikker når det kommer til rock musik er i vente.

Når Smokie lander den 2. november 2012 - vil det helt sikkert ikke gå stille for sig og mange gamle og måske nye rock-elskere vil stå i kø for de bedste pladser.

Læs mere om Smokie Aarhus!