Forår med nye biler i Arena Nord

on .

Den gamle boligmesse erstattes af "Vendsyssels største forårsmesse" 9.-10. april.

Arena Nord har i flere år lagt hus til den årlige boligmesse, men fra i år arrangerer arenaen "sin egen" forårsmesse, Forår - Hus & Have".

Ambitionen er, at messen, som afvikles 9.-10. april, skal være Vendsyssels største og en årligt tilbagevende begivenhed.

- Opbakningen er stor, så hele arenaområdet bliver et mylder af forårsglade mennesker 9.-10. april, siger direktør Per Malmberg.

Forårsmessen er et af de første initiativer fra den nye organisation, der samler aktiviteterne i Arena Nord, Det Musiske Hus og Frederikshavn Event, som nu er under én hat.

Med sig på scenen har Katie Melua et orkester på otte personer, der blandt andet spiller på violiner, cello og bratsch, så de smukke symfoniske sange kan få den helt rette underlægning.

For hele familien

Forårsmessen byder på aktiviteter og oplevelser for hele familien.

I Badmintonhallen bliver der børneland med hoppeborg, klovne, tryllekunstnere og anden underholdning.

Farm Fun kommer med nogle af deres dyr, og Skagen Bryghus er også blandt udstillerne.

I foyeren bliver der jazzmusik og udstilling fra blandt andet svæveflyveklub og modelbiler, og på forpladsen foran arenaen viser byens bilforhandlere de sidste nye bilmodeller.

Også noget for kvinderne

Men det skal ikke være ren mandehørm:

Handelstandsforeningen Frederik vil begge dage lave modeshow med en lang række af byens forretninger, og centralt i arenaen samles en række produkter som henvender sig til det feminine publikum.

Inde i selve arenaen bliver der mulighed for at se på stort set alt til huset, haven og familien Danmarks gøremål i øvrigt.

Kilde: www.nordjyske.dk