DM-revanche i ARENA MIDT

on .

Onsdag den 17. august bliver der knald på i ARENA MIDT, når Danamarks bedste herre håndboldhold tørner sammen, for at spille DM-revanche i det Midtjyske.

Det er ingen tvivl om, at det bliver en kamp med ”nerve” da det både er DM-revanche, men også optakt til den kommende sæson, hvor en del nye spiller vil bliver præsenteret, og denne kamp vil nok give et godt billede af styrkeforholdet mellem de 2 bedste herrehold i ligaen.

"Vi er utrolig stolte af, at kunne præsentere det bedste inden for håndbold her i ARENA MIDT og glade for at BSV valgte, at ligge en så stor kamp herude. Det bliver også til glæde for de mange håndbold hungrende fans, da der jo er plads til endnu flere tilskuer end normalt til BSV hjemmekampe. Godt nok kan vi ikke hamle op med Parken og 36.000 tilskuer, men jeg tør godt love en intens og atmosfærefyldt håndbold kamp, udtaler Centerchef Søren Andersen."

Billetsalget starter den 27. maj kl. 11.00 på www.bjerringbro-silkeborg.dk og der udbydes ca. 1200 siddeplads billetter til kampen, da en del BSV sponsorer har sat sig på resten, så det er med at få bestilt i god tid, så i ikke snyder jer selv for denne kæmpe oplevelse i ARENA MIDT.

Kilde: www.arenamidt.dk