Pokalfinaler i NRGi Arena til 2013

on .

DHF og Sport Aarhus Events forlænger aftale om pokalfinaler i NRGi Arena til 2013.

Finalerne i den danske pokalturnering vil også i de kommende tre år blive spillet i landets næststørste by Århus. DHF og det kommunale Sport Aarhus Events har nemlig forlænget deres samarbejde, så pokalfinalerne afvikles i stemningsfyldte NRGi Arena frem til 2013.

- Vi har haft masser af gode oplevelser i pokalfinalerne i NRGi Arena de sidste 10 år. Arenaen har et koncept, der passer perfekt til vores pokalfinaler, og Århus er generelt en god samarbejdspartner, så derfor forlænger vi med fornøjelse aftalen, siger DHF’s formand, Per Rasmussen.

- Det glæder mig, at vi også fremover kan give byens borgere mulighed for at se håndbold udført på højeste plan. Det er med til at fastholde Århus som Danmarks håndboldhovedstad og er et resultat af et mangeårigt godt og tæt samarbejde mellem Århus og DHF, siger rådmand for Kultur og Borgerservice i Århus Kommune, Marc Perera Christensen.

NRGi Arena har under forskellige navne været hjemsted for pokalfinalerne siden 30. december 2001. Arenaen rummer godt 4.500 siddende tilskuere, og der var udsolgt til sidste års finaler i Nordea Cup, hvor nu hedengangne FCK Håndbold snuppede begge pokaltitler.

Kilde: www.dhf.dk - Foto: www.parkarena.dk